Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Öt érem Konstancáról

Öt érem Konstancáról Sport

Öt – egy ezüst és négy bronz – éremmel tértek haza a sepsiszentgyörgyi birkózók az elmúlt hét végén Konstancán megtartott egyéni ifjúsági II-es országos bajnokságról. A háromnapos viadalon mindkét megyeszékhelyi klub – a Sepsi ISK és a Sepsiszentgyörgyi MSK – sikeresen képviseltette magát.

A háromszéki küldöttség legjobb eredménye a sportiskolás (edző: Kertész Dávid) Nemes Nagy Vivien nevéhez fűződik, aki a 46 kg-os súlycsoportban egészen a döntőig menetelt, ott azonban veszített, így a nyakába ezüstérem került. A szintén a Sepsi ISK színeiben versenyző Nagy Ákos (48 kg) bronzéremmel zárta a tengerparti viadalt, míg Claudiu Cârstea (80 kg) hetedik lett.

A Sepsiszentgyörgyi MSK (edző: Mátéfi Árpád) három bronzéremmel gyarapította a háromszékiek dicsőséglajstromát: az 51 kg-osok között Mircea Padurăru, az 55 kg-s mezőnyben Kertész Mátyás, és a 65 kg-ok viadalában Nichifor Levente kisdöntőt nyerve állhatott fel a dobogó legalsó fokára, továbbá Orbán Lóránt (55 kg) ötödik pozícióban fejezte be az országos bajnokságot. Mindannyiuknak gratulálunk!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük