Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem mond le álmáról

Nem mond le álmáról Sport

Továbbra is az olimpiai aranyérem a célja Miklós Editnek, akinek mindkét térdét meg kellett műteni, miután akkorát bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen, hogy szalagszakadást, csonttörést, valamint porcsérülést szenvedett.

Miklós Edit az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben megrendezett lesiklóverseny hivatalos edzésén hatalmasat bukott. Összetettben a 36., lesiklásban pedig a 8. helyen állt a világkupa-sorozatban, súlyos sérülését követően azt nyilatkozta, célja továbbra is az olimpiai aranyérem a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokon. „A célok nem változtak, már csakis az olimpiára koncentrálok” – jelentette ki az MTI-nek a csíkszeredai születésű magyar versenyző, akit vasárnap éjszaka operáltak meg egy Innsbruck melletti magánklinikán.
A 28 éves sportoló elárulta, ha minden rendben lesz, akkor jövő héten hagyhatja el a kórházat, és az orvos azzal biztatja, hogy szeptemberben már újra síelhet. Hozzátette, négy hét múlva lesz még egy MR-vizsgálat, s annak ismeretében dől el, szükséges-e újabb beavatkozás. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük