Felhívás!

Nem ment a játék a második meccsen sem

Nem ment a játék a második meccsen sem Sport

A Hegyi-Karabah Köztársaságban megrendezett CONIFA labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában is vereséget szenvedett Székelyföld válogatottja, a kékek ezúttal Nyugat-Örményországgal szemben hajtottak fejet.

Székelyföld labdarúgó-válogatottja tegnap délután Nyugat-Örményországtól kapott ki 5–0-ra, ez volt a második vereségük az Eb-n, így már biztosan nem juthatnak elődöntőbe. A mieink már a 8. percben hátrányba kerültek, de nem adták fel és a 36. percben óriási egyenlítési lehetőséghez jutottak. A kézdivásárhelyi Gazda József ugratta ki a bal szélen a Baróti VSC játékosát, Lázár Norbertet, akinek beadásába kézzel beleért az egyik ellenfél, a játékvezető büntetőt ítélt, a tizenegyest viszont Gazda kihagyta. Sajnos a székelyek későbbi próbálkozásainak is útját állta a kemény örmény védelem, majd az 52. percben egy vitatható tizenegyesből kettőre növelték előnyüket.

Tankó Előd kiállítása után emberhátrányba kerültek a székelyek, innen már nem volt visszaút, a tapasztalt játékosokból álló Nyugat-Örményország további három gólt szerzett. CONIFA labdarúgó Európa-bajnokság, B csoport, 2. forduló: Székelyföld–Nyugat-Örményország 0–5 (0–1). Székelyföld: Mihók – Péter, Tankó, Dézsi, Lázár N. – Gazda, Albu (Hadnagy, 60.), Kovács B. (Ghinea, 69.) – Gáll, Kovács Á. (Bálint, 53.), Gajdó (Vékás, 32).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások