Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bringa Akadémia: kerékpáros nyári tábor

Bringa Akadémia: kerékpáros nyári tábor Sport

Elmúltál már 14 éves, de nem vagy még 19? Szeretnél egy igazi bringás kalandot, ahol ismerkedhetsz másokkal, a biztonságos biciklizéssel, netán felfedeznéd a környéket bringával? Ha igen, gyere el június 24–30. között a Bringa Akadémia nyári táborba!

Hirdetés
Hirdetés

Így szól a kézdivásárhelyi Kendu Egyesület kerékpáros nyári táborának felhívása. Az Oláh Attila paralimpikon által fémjelzett egyesület nyári tábora többek között a kerékpáros közlekedési szabályok játékos ismertetését, illetve a bicajozás rejtelmeinek felfedezését ígéri az érdeklődőknek.

„A hétnapos, bejárós táborban Kézdivásárhelyen és környékén egész napos játék vár Rád, sok bringázással. Aki nálunk tölti a hetet, az megtanulhatja a kerékpár helyes használatát és a kerékpáros közlekedés alapvető szabályait, kipróbálhatja ügyességi pályánkat, sokat bringázhat velünk, és sok más élményben lehet része!” – áll a felhívásban.

A szervezők napi egy étkezést (ebédet) biztosítanak, a tábort képzett oktatók és sportolók vezetik. Figyelem, a helyek száma korlátozott! Elő regisztráció szükséges! Jelentkezni a 0746.319.358-as telefonszámon vagy Facebookon a Kendu Egyesület oldalán üzenetben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük