Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nehéz ágon a Sepsi OSK

Nehéz ágon a Sepsi OSK Sport

A múlt héten befejeződött a labdarúgó Román-kupa 2022–2023-as szezonjának csoportköre, kialakultak a negyeddöntős párosítások. A címvédő Sepsi OSK a bajnokságban sereghajtó CS Mioveni ellen játszik az elődöntőbe jutásért.

A címvédő Sepsi OSK csoportgyőztesként hazai pályán játszik a negyeddöntőben, a párharcot előreláthatóan április 5-én rendezik. A továbbjutó a Kolozsvári CFR és az FC Argeș közötti összecsapás nyertesével találkozik majd az április 26-i elődöntőben. A másik ágon FC Hermannstadt–Kolozsvári U, illetve Aradi UT–FC U Craiova 1948 SA mérkőzéseket rendeznek. A döntő május 24-én esedékes. A negyeddöntőben és az elődöntőben is csak egy-egy mérkőzést játszanak, visszavágókat nem rendeznek.

Az egyik fogadóiroda honlapja közölte a kupakiírás pénzdíjait. A 24 csapatos csoportkörben minden pont 4000 eurót ér, a Sepsi OSK tehát a csoportban 36 ezer euróval gazdagodott. A nyolc negyeddöntős díja csapatonként 25 ezer euró, az elődöntőbe jutás 50 ezer eurót ér, a kupagyőztes jutalma pedig 250 ezer euró.

Fotó: Sepsi OSK

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük