Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagyszebenben remekeltek

Nagyszebenben remekeltek Sport

Az elmúlt hétvégén Nagyszebenben zajlott az U14-es és U16-os korosztályúak országos földharc-bajnoksága, ahol a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói két arany- és egy ezüstérmet érően versenyeztek.

Hirdetés
Hirdetés

Ismét tanúbizonyságot tettek a kézdivásárhelyi cselgáncs-szakosztálynál folyó hasznos munkáról a sportolók, akik három éremmel, valamint két ötödik és egy hetedik helyezéssel zárták a földharc-bajnokságot. A céhes városiak legjobb eredménye az U16-osok között küzdő Simon Tege (46 kg) és Tamás Gábor (55 kg) nevéhez fűződik, akik mindenkit maguk mögé utasítottak súlycsoportjukban és a dobogó legtetejére álltak. Pál Norbert (55 kg) az ötödik, míg Szőcs Norbert (66 kg) a hetedik helyen fejezte be a viadalt. Az U14-es kategóriában érdekelt Kovács Máté (+66 kg) ezüstérmet szerzett, ugyanitt Vida Máté (55 kg) ötödik lett.

Az Úttörő-kupa nemzetközi mezőnyében is termett babér a mieinknek, Kovács Máté (73 kg) a második, míg Vida Máté (55 kg) a harmadik helyen zárt. A nagy hagyománnyal rendelkező kiíráson ukrán, görög, török, szerb, bolgár és magyar dzsudokák is megméretkeztek.

Fotó: Veres László

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük