Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mozgolódások az átigazolási piacon

Mozgolódások az átigazolási piacon Sport

Javában tart az átigazolási időszak, a hazai élvonalban egymást érik a szenzációs bejelentések. Az átigazolásos hírek között megjelent a Sepsi OSK neve is, a sepsiszentgyörgyi klubot az északír válogatott Kyle Laffertyvel hozták kapcsolatba.

Hirdetés
Hirdetés

A 33 éves támadó lehetséges érkezéséről az összes nagy román sportoldal beszámolt a napokban. A 79-szeres válogatott megfordult a Rangers, a Palermo, a Norwich, a Birmingham és a Sunderland együtteseiben is. Lafferty eddigi hetvenöt válogatott meccsén húsz gólt szerzett. Legutóbb a Serie B-ben szerepelt a Reggina színeiben, az olasz klubbal január 12-én bontott szerződést.

Hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett, a Sepsi OSK illetékesei elismerték, hogy tárgyalásokat folytatnak a játékossal, de eddig nem sikerült megegyezni az anyagiakban.

Ami viszont bizonyos, hogy sikerült itt tartani a csapat gólfelelősét, Pavol Safrankót, akiért a dél-afrikai bajnoki címvédő Mamelodi Sundowns készen állt kifizetni a szerződésbontáshoz szükséges 700 ezer eurót. Ez lehetett volna a klub történetének legdrágább igazolása, amivel túlszárnyalta volna Ibrahima Tandia 600 ezer eurót érő transzferdíját. A szlovák csatár jelenleg hat gólnál tart az idényben, góléhségére pedig szükség lesz a felsőházi rájátszásért küzdő piros-fehér mezeseknél, akik beleegyeztek a támadó nyári távozásába.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük