Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mojzit ismét behívták

Mojzit ismét behívták Sport

Románia U19-es futsalválogatottja a július 23–31. közötti időszakban ismét edzőtáborba vonul, a fő telephely ezúttal Temesvár. A keretben továbbra is több erdélyi magyar, köztük két kézdiszéki játékos szerepel, igaz, személycsere történt.

Hirdetés
Hirdetés

A temesvári edzőtáborba behívott játékosok névsora: Mojzi Botond és Barbócz Norbert Kézdivásárhelyről, Péter Miklós, Hegyi Attila, Keresztély József, Csog János Csongor és Miklós Árpád Székelyudvarhelyről, Nagy Tamás Marosvásárhelyről, Alin Cârdei Galacról, továbbá Vasile Căruntu (Industrias Santa Coloma, Spanyolország), Vlad Ilie (Zaragoza Union, Spanyolország), David Marius, Alexandru Trifa, Andrei Buhăceanu Temesvárról. Szövetségi edző Robert Lupu.

Az U19-es futsalválogatott a szeptember 3–10-i, spanyolországi Európa-bajnokságra készül. Amint arról beszámoltunk, Románia az A-csoportba került a házigazda és elsőszámú favorit Spanyolország, Ukrajna és Horvátország társaságában, míg a B-csoportban Portugália, Olaszország, Franciaország és Lengyelország küzd a továbbjutásért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük