Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvannak az időpontok

Megvannak az időpontok Sport

A Román Kosárlabda-szövetség közzétette a női Román-kupa négyes döntőjének hétvégi programját. Az ötszörös kupagyőztesként címvédő Sepsi–SIC hatodik trófeájáért küzd Szatmárnémetiben.

A kupahétvége szombaton, február 20-án 16 órakor az Agronomia Bukarest és a Kolozsvári Universitatea elődöntős párharcával indul a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben. A másik elődöntős párharcot, a Sepsi–SIC és a Szatmárnémeti VSK összecsapását szombaton 19 órától rendezik. A menetrendből az is kiderül, hogy bronzmérkőzést nem játszanak, így vasárnap csak az elődöntő győztesei lépnek pályára a 18 órakor kezdődő döntőben. A koronavírus-járvány miatt minden mérkőzést zárt kapuk mögött bonyolítanak le, viszont a szövetség YouTube-csatornáján (FRB Tv) élő képes közvetítés lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Az ötszörös kupagyőztes Sepsi–SIC 2015-ben hazai pályán ünnepelhette első kupagyőzelmét, miután a Gyulafehérvári CSU felett diadalmaskodott. Tavaly a negyeddöntőben került egymással szembe a háromszéki és a szatmári együttes, a mieink 161–130-as összesítéssel léptek tovább a négyes döntőbe, ahol előbb az Agronomiát (109–41), majd Aradot (80–67) gyűrték le a végső győzelemért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük