Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem Sport

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság Elit Ligájának harmadik fordulójában gólgazdag mérkőzésen diadalmaskodott a KSE Futsal, a kék-fehérek első sikerüket aratták a bajnokság ezen szakaszában.

Hirdetés
Hirdetés

A Gazda József által felkészített fiatal kézdivásárhelyi együttes a Borbáth – Fábián, Bandi, Barbócz, Dobozi (cserék: Kapusi, Péter, Zágoni) összeállításban lépett pályára vasárnap az AS Râmnicu Sărat ellen a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A hazai pálya előnyét maximálisan kihasználták a legények, hiszen az első félidőben meggyőző játékkal 4–0-ra vezettek. A második játékrészben viszont megtorpantak, lehetőséget adva az ellenfélnek a felzárkózásra. A győzelmet azonban nem engedték ki a kezük közül, izgalmas végjátékban 7–6 arányban győztek. Gólszerzők: Barbócz 3, Dobozi, Fábián, Péter, Bandi.

Az 1-es csoportban szereplő KSE Futsal ezt megelőzően egy meccset játszott, idegenben 4–0-ra kikapott az éllovas Ceahlăul Piatra Neamț együttesétől. Legközelebb vasárnap 15 órától Fălticeni-re látogatnak.

A csoport állása: 1. Ceahlăul Piatra Neamț 7 pont, 2. FK Udvarhely 6, 3. KSE Futsal 3, 4. Fălticeni 1, 5. Rm. Sărat 0. A csoportból az első kettő jut a négyesdöntőbe.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük