Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megvan a KSE kilencedik győzelme

Megvan a KSE kilencedik győzelme Sport

A női kosárlabda-bajnokság huszonegyedik fordulójában szombaton a KSE hazai pályán a Brassói Olimpia felett aratott győzelmet.

Hirdetés
Hirdetés

A kék-hehérek 3 perc elteltével 12–2-re vezettek, Corda nem kevesebb, mint 3 hárompontost szerzett az első tíz percben, és Mitrovic is betalált a hárompontos vonalon túlról, a brassóiaktól egyedül Pesovic állt a helyzet magaslatán, a negyed a KSE kilencpontos előnyével ért véget. A második negyed 6–0-ás brassói sorozattal indult, és bár a kézdieknél a sérülés után visszatért Kozman is betalált, a vendégek hatékonyabban támadtak és kétpontos előnnyel vonultak pihenőre.

Szünet után nem bíztak semmit a véletlenre Ljubomir Kolarevic lányai, Corda hármasával hamar visszaszerezték a vezetést, majd egy utolsó brassói fellángolást követően a kék-fehérek többet ki sem engedték a kezükből az irányítást, a habot a tortán Biszak sípszó előtti hármasa jelentette és a KSE-előnye az utolsó negyedre ismét kilencpontosra nőtt. A végén a kézdiek még rátettek egy lapáttal, Corda bedobta a hatodik hárompontosát és Bara-Németh távoli dobása is betalált, a mérkőzés céhes városiak tizenhárom pontos győzelmével ért véget. Az alapszakasz utolsó fordulójában szombaton a 9 győzelem mellett 10 vereséget jegyző KSE Alexandrián vendégszerepel, a 10/8-as mutatóval rendelkező Olimpia a Bukaresti Agronomia otthonában vendégeskedik.

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 21. forduló:

Kézdivásárhelyi SE – Brassói Olimpia 80–67 (23–14, 18–29, 20–9, 19–15)

A KSE pontszerzői: Corda 22 (6 hárompontos), Mitrovic 22 (4), Wilson 10, Hawks 8, Biszak 7 (1), Bara-Németh 5 (1), Domokos 4, Kozman 2, játszott még Lénárt.

Archív fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások