Felhívás!

„Megszegték az elveit”

„Megszegték az elveit” Sport

Közös megegyezéssel távozik a Sepsi OSK-tól Bokor János sportigazgató – közölte hétfőn délelőtt a sepsiszentgyörgyi klub. Bokor János távozása a szakmai stábból alig négy nappal az élvonalbeli bajnokság kezdete előtt következett be, a Sepsi OSK pénteken 18.30-tól az FC Voluntari otthonában játszik az I. liga nyitófordulójában.

A háromszéki klub rövid közleményében adott hírt arról, hogy Bokor János személyes okok miatt hagyja el a csapatot. A Sepsi OSK megköszönte a volt sportigazgatónak a klub és a csapat fejlődése érdekében kifejtett tevékenységét, és sok sikert kívánt a jövőbeli karrierjéhez.

Bokor János a maga részéről annyit fűzött hozzá a távozásához vezető körülményekhez, hogy „megszegték az elveit”, így nem maradt más választása, mint a hátralépés. A volt sportigazgató sok sikert kívánt a csapatnak, megjegyezve, hogy örülni fog a sikereiknek, ugyanakkor a családjára, illetve a vállalkozására fog koncentrálni az elkövetkezendőkben. Bokor János 2012-ben csatlakozott a Sepsi OSK-hoz, amikor a csapat még a IV. ligában szerepelt.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. július 9., 8:52
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Voltak elvei a “szakembernek” …. hihetetlen. Hozott egy halom salak játékost akiket már fél év után ki kelett rugni, gondolom mind ez pénzbe kerűlt a klubnak. Már akkor kellett volna kövesse őket.

 • User
  Dátum: 2019. július 9., 10:38
  ÉRTÉKELÉS: 4

  A futball tahóknak váló játék. Megszegték az elveit? Tudtommal magyar ember megszegi a szavát, vagy betartja. Elvei vannak s azok szerint él…
  Micsoda képzavar… De mindegy, nem az ész a fontos, hanem a pénz. Elvek …ne röhögtessen focista úr.

 • User
  Dátum: 2019. július 9., 11:43
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Az elve a mai football-nak a XI században a pénz , hiába játszodják a bárány szerepet az emberek és a televizió előtt mikor vastag bundával eladjáka mérkőzéseket., miért ment el az OSK-tól Neagoe , most pedig az igazgató is?.