Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Madridban bokszoltak a Székely Kobrák

Madridban bokszoltak a Székely Kobrák Sport

Az elmúlt hétvégén Madridban lépett szorítóba a háromszéki Székely Kobrák két sportolója. Zölde Ottó és Patrubán Eliza is első profi bokszmeccsét vívta a spanyol fővárosban edzőjük, Pap Ferenc irányításával.

Hirdetés
Hirdetés

Zölde Ottó első profi mérkőzésén azzal a spanyol Viktor Jimenezzel bokszolt, aki ezt megelőzően négy győztes (ebből kettő kiütéses) és két vesztes meccset összegzett. Ottó debütáló meccsén nem érződött a tapasztalatbeli különbség, a fiatal nehézsúlyú bokszoló kiválóan teljesített mind a négy menetben, a bírák mégis döntetlent ítéltek, ami ezen a szinten jó eredménynek számít. Patrubán Elizának (53 kg) már nem sikerült ilyen jól a bemutatkozás, alulmaradt a rutinosabb Elizabeth Poncianóval szemben.

A hónap elején Bilbaóban is ringbe lépett egy Székely Kobra, Tima Norbert első profi meccsén, Juan Hinostoza (8 győzelem, 9 vereség és 1 döntetlen) ellen közel állt a bravúrhoz, de pontozással kikapott. A legismertebb „kobrára”, Mezei Gabriellára is komoly tétmeccs vár, több meghívás közül választhatnak mesterével. Március 17-én az Európa-bajnok Alicia Bouderas ellen Franciaországban, 23-án Shannon Courthnay ellen Angliában lenne jelenése, de egy genfi mérkőzésre is van kilátás.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük