Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Labdába rúgott az utánpótlás

Labdába rúgott az utánpótlás Sport

Több mint hetven csapat részvételével zajlott Sepsiszentgyörgyön a legnagyobb megyei utánpótlástorna, a 2006–2012 között született kisfocisták számára kiírt Ştefan Miu-kupa. A háromszéki csapatok jól teljesítettek, a KSE, a Sepsi OSK, a Baróti Focisuli és a Sepsi Jövő is tornagyőzelmet aratott.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE 2010-ben született kisfocistái a harmadik helyig jutottak, míg a 2007-es korcsoportú KSE Futsal junior remek teljesítménnyel megnyerte a kiírást, miután a döntőben 3–0-ra verte Csíkszentdomokost. Varga Norberté lett a torna legjobb játékosa cím, míg a döntő legjobb játékosának Bede Rolandot választották meg.

A Baróti Focisuli két korosztályban is a döntőig jutott, ahol a 2010-ben születettek 2–0-ra győzték le a Brassói Forexet, míg a 2008-asok a második helyen zártak. Ráduly Zsolt (2008) és Bocz Dávid (2010) korosztálya legjobb kapusa lett, míg Ráduly Patrikot (2010) a döntő játékosának választották.

A Sepsi OSK színeit is több korosztályban képviselték a kisfocisták, a 2008-as korcsoport Piros együttese teljesített a legjobban, megnyerve a tornát (a döntőben 2–0 a Baróti Focisulival). A 7 gólos Batzula Hunor lett a gólkirály, míg a döntő legjobb játékosa címet Makó Máté kapta. Ezenkívül a 2012-es korosztály Fehér csapata, illetve a 2006-os Piros csapat is a harmadik helyet szerezte meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük