Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lesiklásban jeleskedtek

Lesiklásban jeleskedtek Sport

Gerar-kupa néven országos síversenyt rendezett Sugásfürdőn és a nagypataki sípályán a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája és a bodzafordulói Tanulók Háza. A kiírás az országos CAEN versenynaptár része, fővédnöke pedig a tanügyminisztérium – a megyei tanfelügyelőségen keresztül.

A versenyen 11 megye 82 versenyzője állt rajtvonalhoz és teljesítette a versenyszámokat. A Kovászna megyeiek remekül siklottak, több dobogós helyezést kiérdemelve.
A Kovászna megyei díjazottak, óriás műlesiklás, 5–6 éves lányok: 1. hely Tulit Eszter, 2. hely Örsi Gyopár (mindketten a sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotájától); 5–6 éves fiúk: 3. Boér Ivor (sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája); 7–8 éves fiúk: 1. Florea Csanád (Sepsiszentgyörgy); 9–10 éves lányok: 2. Biró Maja (Sepsiszentgyörgy). Lesiklás: 5–6 éves lányok: 1. hely Tulit Eszter, 2. hely Örsi Gyopár; 7–8 éves fiúk: 2. Muntean Eduard Andrei (Bodzaforduló), 3. Florea Csanád; 9–10 éves lányok: 1. Biró Maja. Párhuzamos lesiklásban Biró Maja és Florea Csanád is első lett.
A szervezők köszönetet mondanak a Sepsi ReKreatív vezetőségének és a nagypataki Oprea Ioan pályatulajdonosnak azért, hogy kitűnő körülmények közt sízhettek a gyerekek. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük