Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet siklani a jégen

Lehet siklani a jégen Sport

Pénteken megnyílt a mobil jégpálya Sepsiszentgyörgy főterén, és a kovásznai Lőrincz Zsigmond Sípálya szomszédságában levő korcsolyapálya is várja a glicsuzókat.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi Rekreatív által működtetett sepsiszentgyörgyi mobil korcsolyapálya az előző években megszokott program és árak szerint működik. Hétfőtől vasárnapig 9–21 óra között tart nyitva egy-egy órás szünettel (15–16 óra és 18–19 óra között), amikor a jég karbantartásán dolgoznak. Vakációban 10 és 21 óra között lehet majd korcsolyázni, az egyórás szünetekre naponta háromszor kerül sor 12–13, 15–16 és 18– 19 óra között.

A jegyek felnőtteknek 9 lejbe, gyerekek részére pedig 6 lejbe kerülnek. Bővebb információk a www.rekreativ.club honlapon. Ugyancsak pénteken nyílt meg Kovásznán a Lőrincz Zsigmond Sípálya szomszédságában levő korcsolyapálya is, amely keddtől péntekig 15.30-tól 21 óráig, szombatonként és vasárnaponként 10–21 óra között vehető igénybe.

Használati díj: 10 lej/fő 90 percre. A felnőttel érkező, öt év alatti gyerekeknek ingyenes a korcsolyapálya használata, míg a diákok és egyetemisták (25 éves korig), illetve a nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek. Megnyílt a sípálya aljában található pub is, ahol forró ital mellett ki lehet pihenni a jégen siklás fáradalmait.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük