Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Legjobbjuk nélkül

Legjobbjuk nélkül Sport

A magyar labdarúgó-válogatott egyik legjobbja, Szoboszlai Dominik nem lesz bevethető a márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzéseken.

Hirdetés
Hirdetés

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a selejtezőkön nem számíthat a télen a Salzburgtól a Lipcséhez igazolt Szoboszlaira, aki ágyéksérülése miatt idén még nem lépett pályára. Rossi ugyanakkor hozzátette, a nemzeti együttes a tavaly őszi mérkőzései során bebizonyította, hogy bárkit pótolni tud, még ha ez nem is könnyű feladat.

„Robert Lewandowski megállítását jószerivel senki nem tudta megoldani, mert mindig betalál. Az elmúlt évben mindent megnyert a klubcsapatával és egyénileg is” – beszélt Rossi a lengyelek elleni nyitómeccs kulcsjátékosáról és a rivális Bayern Münchenben futballozó legjobbjáról.

A magyar válogatott március 25-én a Puskás Arénában fogadja a lengyel gárdát, majd három nappal később San Marino, március utolsó napján pedig Andorra vendége lesz. A magyar nemzeti együttes nyáron a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon szerepel, amelyen június 15-én a címvédő portugálokat, majd 19-én a világbajnok franciákat látja vendégül a Puskás Arénában, aztán 23-án a csoportkör zárásaként Münchenben Németország csapatával küzd meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük