Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kupadöntőben a Sepsi OSK!

Kupadöntőben a Sepsi OSK! Sport

Összejött a várva várt székely kupadöntő az U19-es korosztályú labdarúgó Román-kupában! A Sepsi OSK U19-es csapata a hazai pályán elért 2–1-es eredményt megismételte a Kolozsvári FC Universitatea otthonában, és kettős győzelemmel jutott a fináléba, ahol az FK Csíkszereda lesz az ellenfele.

A Sepsi OSK U19-es csapata – Niczuly Rajmund, Hamciuc Robert, Ianău Claudiu, Mitu Andrei, Tusa Balázs, Rența Denis, Bende Bence, Grigore Iustin, Nistor Ákos, Șerban Sergiu, Kocsis Norbert – Bende Bence (35.) és Niczuly Rajmund (84.) góljaival 2–1-re nyert szerdán Kolozsváron, és 4–2-es összesítéssel jutott be a Román-kupa döntőjébe! Megjegyzendő, hogy a Sepsi OSK korábban a korcsoport legjobb csapatát, a Hagi Akadémia (Farul Konstanca) U19-es gárdáját is búcsúztatta.

A bukaresti kupadöntőn az FK Csíkszereda lesz a háromszékiek ellenfele. A csíkiak az első mérkőzésen, idegenben 2–1-re legyőzték az FCSB csapatát, és a szerdai visszavágó utolsó tíz percében még kiesésre álltak, az FCSB 3–1-re is vezetett. AZ FK-nak sikerült egyenlítenie és továbbjutnia.

Az OSK U17-es alakulatának nem sikerült kiharcolni a döntőbe jutást a Kolozsvári CFR ellen. Az első, gól nélküli mérkőzés után, a visszavágó is döntetlennel zárult (2–2), így tizenegyes-párbaj döntötte el a továbbjutó kilétét (8–7).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük