Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közel, de nem eléggé

Közel, de nem eléggé Sport

Nem sikerült túl jól a férfi asztalitenisz élvonal alapszakaszának második tornája a Sepsi–SIC csapata számára. A derekasan küzdő sepsiszentgyörgyiek az összes mérkőzésüket elveszítették Székelyudvarhelyen.

Az asztalitenisz Szuperliga visszavágó-sorozatát múlt csütörtökön a házigazda ellen kezdte a Simon Teodor irányította zöld-fehér csapat, akik hátrányból felállva kiegyenlítettek ugyan, de a mindent eldöntő ötödik összecsapást a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK nyerte meg (2–3).

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi–SIC pénteken a Voința Câmpulung ellen is kiélezett párharcot vívott, sajnos kedvezőtlen végeredménnyel (2–3). A torna második napján a Mioveni (1–3) és a címvédő Bukaresti Steaua (0–3) is jobbnak bizonyult az újonc sepsiszentgyörgyi együttesnél. Ezt követően szombaton a Pristavu Câmpulung (0–3) és a Besztercei MSK (0–3), vasárnap pedig a Top Star Konstanca (1–3) együttesével szemben maradtak alul a mieink.

A Ștefan Moldoveanu, Kádár Tibor, Kanabé Szilárd, Bojan Crepulja és Kocsis Balázs összetételű háromszéki gárda a hetedik helyen fejezte be az alapszakaszt. Ez azt jelenti, hogy áprilisban az alsóházi rájátszásban folytatják szereplésüket, ahol az élvonalban maradásért a Besztercei MSK ellen kell felvenni a kesztyűt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük