Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kovács Kristóf országos bajnok

Kovács Kristóf országos bajnok Sport

Az elmúlt hétvégén Besztercén gyűltek össze a tíz év alatti asztaliteniszezők, ott zajlott ugyanis a 8–10 éves korosztályúak országos csapatbajnoksága, ahol az Újszentesnek versenyző kézdivásárhelyi Kovács Kristóf bajnoki címet szerzett, míg az NMSK lánycsapata negyedikként végzett.

Hirdetés
Hirdetés

A Canea-Kocsis Abigél, Bejan Hanna és Balázs Boglárka összetételű, negyedikként kiemelt NMSK-trió lendületes versenyzéssel indított szombaton, 3–0-s vereséget mérve Pantelimon és Slatina I. csapataira, illetve 3–2-re legyőzve a Pristavu Câmpulungot. A legjobb nyolc között a lányok 3–0-ra nyertek Moineşti Bellen, illetve ugyanilyen arányban kikaptak Buzăutól. A négy között sajnos megtorpantak, Besztercétől 3–1, Vatra Dorneitől 3–0 arányú vereséget szenvedtek, így az előkelő negyedik helyen végeztek. Végeredmény: 1. CSM Buzău, 2. Besztercei SPL, 3. Dorna Vatra Dornei, 4. Nagy Mózes SK.

A fiúknál a céhes városi Kovács Kristóf fémjelezte Újszentes hódította el a bajnoki címet, megelőzve a Bukaresti CSTA-t, a Besztercei SPL-t és a Slatinai ISK-t. Kristóf júniusig kölcsönben szerepel Újszentesen, mivel fejlődése érdekében így látták jónak edzői.

A Sepsi ISK-t Orosz Krisztián, Korodi Dániel, Bálint Tamás és Kölcsei Ákos képviselték, akik ugyan nem nyertek párharcot, de jövőre újra megpróbálhatják ugyanebben a felállásban.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük