Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kosárlabda nagyipar

Kosárlabda nagyipar Sport

Minden idők legnagyobb sepsiszentgyörgyi kosárlabda-eseményének nevezte Rusz István azt, hogy február folyamán mind a férfi, mind a női Román-kupát Sepsiszentgyörgyön szervezik. A Sepsi–SIC menedzsere szerint jó minőségű kosárlabdát nézhet a sportszerető közönség.

Soha ekkora rendezvényt nem szerveztünk, óriási eseménynek számít ez a megye életében, aminek turisztikai vonzatai is vannak, hiszen – főleg a férfiaknál – több száz szurkoló érkezésére számítunk, mondta Rusz István. A férfi kupadöntőre február 10–14. között, a nőire 22–25. között kerül sor. Információink szerint a Digi tévé az összes férfi meccset közvetíti, beleértve az All Star Game-t is, amire folyamatban van a szavazás. A női meccsek körül arra kaptunk ígéretet, hogy legalább hármat közvetít élőben a Digi, sajnos nőknél törölték az All Star Game-t, közölte a menedzser.

Rusz István kifejtette: a mérkőzésekre 10 lej lesz a belépő, a napijegy (az első három napon napi két meccs lesz) 15 lejbe kerül, az egész turnéra érvényes bérlet 50 lejre rúg. A helyi szállítási vállalat autóbuszai a női bajnokság alkalmával megjelölt útvonalakon közlekednek majd mind a két kupadöntő alatt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások