Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Koronavírus fertőzés miatt kórházba került Diószegi László

Koronavírus fertőzés miatt kórházba került Diószegi László Sport

Koronavírus-fertőzés miatt kórházba került a Sepsi OSK labdarúgóklub tulajdonosa. Diószegi Lászlót kétoldali tüdőgyulladással kezelik, szerdán vitték be a sepsiszentgyörgyi kórházba, ahol azonnal antibiotikumot kapott.

Hirdetés
Hirdetés

Diószegi a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, de még egy ideig biztosan kórházban kezelik majd.

„Kicsit már jobban vagyok, miután injekcióban kaptam antibiotikumot, amikor tegnap bejöttem a kórházba. Tizenkét napig otthon voltam lázasan, végül Zsemberi János barátom, a Topolya tulajdonosa rábeszélt, hogy nézessem meg a tüdőmet. A keddi CT-vizsgálat derítette ki szerdára, hogy tüdőgyulladásom van, mindkét oldalon, s akkor döntöttem úgy, hogy befekszem a szentgyörgyi kórházba” – mesélte.

A sportvezető már csapata legutóbbi, Jászvásár elleni mérkőzésén sem tudott ott lenni személyesen, és a kórházból szurkol majd szombaton is a Liga 1 negyedik helyén álló OSK-nak, amikor az a 11. helyen álló, nagy múltú bukaresti Dinamo vendége lesz.

„Csak a tévéközvetítést látom majd a kórházból, a telefonomon, addig biztosan nem engednek ki, sem az Argeș Pitești elleni, korábbról keddre halasztott mérkőzésünkig. Bizony, nem is olyan kis influenza ez, de ezt a meccset is megnyerem” – mondta Diószegi.

A Sepsi OSK több játékosa is koronavírussal fertőződött az elmúlt időszakban, emiatt egyik meccsüket el kellett halasztani, és több mérkőzésen is tartalékosan álltak ki.

(Mediatica/NSO)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások