Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kopog a tavasz

Kopog a tavasz Sport

Soha nem látott hosszúra nyúlt idén a háromszéki síszezon – nem volt arra még példa, hogy március végén is viszonylag jó körülmények között lehessen sízni – legalábbis a sugásfürdői kispályán.

 Bár a tél idén hosszabb volt, mint az előző években, a tavasz most már bekopogott az ajtón, így a sípálya is erre az idényre végleg bezár! Aki szeretné kihasználni a pályát, és lesízné megmaradt pontjait, az megteheti a héten, 9 és 21 óra között – áll a SepsiRekreatív felhívásában.

Hirdetés
Hirdetés

Bodor Loránd azt mondja: minden percet ki kell használni, mert innentől kezdve „a hó már csak fogy”, aligha lehet arra számítani, hogy havazni fog. Az éjszakák ugyan hidegek, de ahhoz nem elég alacsony a hőmérséklet, hogy a hóágyúkat üzembe lehessen helyezni.  

– Még mindig kitűnő hóval várjuk a sízőket. Ragaszkodtam ahhoz, hogy hosszabbítsuk meg, még ameddig lehet, hogy az emberek le tudják sízni a pontjaikat. A SepsiRekreatív bérletrendszer ugyan minden irányban átjárható, tehát – elvben – a megmaradt pontok érvényesek lennének a medencében, a spaban, mindenhol, de a járványügyi helyzet miatt minden zárva van – mondta el megkeresésünkre a SepsiRekreatív vezetője.

A SepsiRekreatív honlapján élőben lehet követni a sípálya állapotát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük