Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kikapott a Sepsi OSK II.

Kikapott a Sepsi OSK II. Sport

Elveszítette a III. ligáért kiírt osztályozó első mérkőzését a Sepsi OSK másodcsapata, miután az osztályozó torna első fordulójában 2–0-ra alulmaradt a Nyárádtői Unireával szemben.

Szombaton délután semleges helyszínen, a brassói Ifjúsági Stadionban, szigorú járványtani előírások közepette mérkőzött meg egymással Kovászna és Maros megye negyedosztályú bajnoka. A Rusandu – Dumitrescu, Berde, Kedves, Csiszér, Sánta, Szabó, Ghinea, Szántó, Virág és Kurtuly kezdővel felálló sepsiszentgyörgyiek nem tudták bevenni a marosiak kapuját, akik viszont a második játékrészben kétszer is eredményesek tudtak lenni. Ezzel a győzelemmel a Nyárádtői Unirea a csoport főesélyesévé lépett elő, a második meccsét vasárnap 17.30-kor játssza a tornán, amikor a hétvégén szabadnapos Nagydisznódi Măgura lesz az ellenfele. A Sepsi OSK II. a második játéknapon, augusztus 5-én, szerdán ugyancsak 17.30-kor méri össze erejét Szeben megye képviselőjével. A háromcsapatos torna végén összegzik a megszerzett pontokat, és a legjobb jut fel a divíziós bajnokságba.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgás, III. ligás osztályozó torna, 3-as régió, A csoport, 1. forduló: Nyárádtői Unirea–Sepsi OSK II. 2–0 (0–0) Gólszerzők: Potor Dávid (47.), Sebastian Iușan (85.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük