Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két fényes érem Hannának

Két fényes érem Hannának Sport

Péntektől vasárnapig Szatmárnémetiben zajlott az U21-es korosztály számára kiírt országos földharc-bajnokság, amelyen a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolója, Balogh Hanna egyéniben bronzérmet, csapatban pedig aranyérmet nyert.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi Balogh Hanna egyéniben a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub színeiben versenyzett Szatmárnémetiben, ahol a 63 kg-os súlycsoportban egészen az elődöntőig menetelt. Itt megtorpant, ám a bronzmeccset magabiztosan nyerte, így a harmadik helyen zárta az országos bajnokságot. A csapatbajnokságban már a Kolozsvári MSK színeit képviselte a cselgáncsozó, a kincses városiakkal pedig a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

Eredmény: 63 kg: Anamaria Răducan (Strehaia), 2. Maria Grigore (Pitești-i MSK), 3. Balogh Hanna (Nagy Mózes SK) és Andreea Stan (Craiovai U); csapatbajnokság: 1. Kolozsvári U, 2. Szatmárnémeti VSK, 3. Pitești-i MSK.

A Nagy Mózes SK kisebb cselgáncsozói legközelebb Szentegyházán, a Mártonfi János-emlékverseny tizennegyedik kiírásán teszik tiszteletüket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük