Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kameruni csatár érkezett

Kameruni csatár érkezett Sport

Ígéretükhöz híven tovább erősítették a Sepsi OSK-t a klub illetékesei, hétfőn egy vérbeli csatár és egy védekező középpályás leigazolását jelentették be. Az eddigi három mérkőzésen három pontot és egy gólt jegyző sepsiszentgyörgyi klub javában készül az FC Viitorul elleni vasárnapi összecsapásra.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi OSK színeiben fog játszani a 38-szoros kameruni válogatott Edgar Salli, aki legutóbb az FC Nürnberg játékosa volt, de megfordult már a Monaco vagy FC St. Gallen együttesében is. A 26 éves csatár két évre szóló szerződést írt alá a szentgyörgyiekkel. Ugyanakkor egy tapasztalt védekező középpályással is sikerült megegyezniük, az algériai–francia állampolgárságú Rachid Bouhenna személyében. A 28 éves játékos, aki legutóbb a skót Dundee United együttesét erősítette, két évre kötelezte el magát.

A két futballista vasárnap élesben is bemutatkozhat a háromszéki közönségnek, a Viitorul elleni, 21 órakor kezdődő mérkőzésre szerdán kezdődik a jegyértékesítés. A belépőket a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér, 1. szám) lehet megvásárolni szerdán és csütörtökön 9–16, valamint pénteken 9–13 óra között. Egy jegy ára 20 (standard hely), illetve 30 lejbe (fedett ülőhely) kerül. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások