Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól rúgtak labdába

Jól rúgtak labdába Sport

Nagyszerűen szerepelt a KSE Futsal Junior 2007-es korcsoportja a múlt hét végén negyedik alkalommal megrendezett Csíkszereda-kupán, ahol a Székelyföld Labdarúgó Akadémia csíkszeredai központja mellett az alközpontok gyerekcsapatai is részt vettek.

Az öt korosztályban közel négyszáz labdarúgó-palánta rúgott labdába, az U10-eseknél a Csulak Attila által irányított kézdivásárhelyiek harmadik helyen végeztek. A KSE Futsal Junior a csoportkörben 5-1-re nyert a Gyergyószentmiklósi Elittel szemben, 5-3-ra verték a Szászrégeni Sportingot és 4-1-re Csíkszereda fehér csapatát, így csoportelsőként jutottak tovább az 1–3. helyekért kiírt helyosztóra, ahol hármas körbeverés alakult ki, ezért büntetők döntöttek a végső sorrendről: 1. Székelyudvarhely, 2. Csíkszereda, 3. Kézdivásárhely. A legjobb játékosnak a KSE reménységét, Varga Mátét választották. A klub 2006-os korcsoportja egy döntetlent ért el a turnén.

A céhes városiak továbbra sem pihennek, vasárnaptól a háromnapos rangos Indoor-kupán szerepelnek Brassóban, ahol a konstancai Farul, a helybeli Tâmpa és a Ţică Dumitrescu Labdarúgó Iskolával kerültek egy csoportba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük