Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó kezekben az utánpótlás

Jó kezekben az utánpótlás Sport

Az elmúlt hétvégén a KSE ifjúsági tekecsapata fontos győzelmet aratott az országos bajnokságban, a vendég Jászvásárt győzték le öt fával. Az eredmény tanúsítja, jó kezekben van a céhes városi tekesport jövője.

A Várdó Noémi edzette KSE ifjúsági tekecsapata idéntől játszik az országos legfelsőbb ligában, a céhes városi utánpótlás legutóbb Jászvásárt fogadta, és győzte le, második győzelmüket aratva a sorozatban. „Nagy volt az izgalom a gyerekek soraiban, ez az eredményeken is meglátszott, de a harcosaink a végére csak legyőzték az ellenfelet. Gratulálok fiatal csapatunknak, annál is inkább, mivel egyedüli olyan együttes vagyunk a mezőnyben, amelyben négy játékos U14-es korosztályú, hárman U18-asok, és mindössze egy valaki sorolható az U24-es korosztályba. Tudniillik az ifiknél a felső korhatár 24 év” – tudósított Várdó Olivér szakvezető.

Hirdetés
Hirdetés

Végeredmény: Kézdivásárhelyi SE–Jászvásári CFR 2117–2112 (8:3 pontarányban). KSE: Elekes Sándor 452 ütött fa, Dávid Erik 457, Mihály Stefánia 399, Várdó Kristóf 408, Kiss Flórián 401. CFR: Seliman Andrei 470, Ouatu Stefan 425, Tincu Alexandru 405, Costachescu Stefan 415, Bejan Iulian 397.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük