Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó irányba fejlődik a tekesport Kézdin

Jó irányba fejlődik a tekesport Kézdin Sport

Április 24–25-én a KSE tekeszakosztályának 14 év alatti játékosai a korosztályos országos bajnoki döntőn adtak számot tudásukról, nem is akárhogyan, ugyanis három bronzéremmel gazdagították gyűjteményüket.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, jó kezekben van a tekeszakosztály jövője, ugyanis Várdó Kristóf és Majlát Sorin a tandem versenypróbában harmadik helyezést ért el, ráadásul Kristóf vegyes párosban, a marosvásárhelyi Németh Henrietta oldalán ugyancsak a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

– Gratulálok az ifiknek, Kristófnak és Sorinnak, valamint Mihály Stefániának, aki mindössze egyetlenegy fával maradt le a továbbjutástól. Köszönöm a játékosoknak, hogy rendszeresen és komolyan készülnek, lám a sok munka kezdi meghozni a gyümölcsét. Köszönjük támogatóinknak (Zarah Moden, New Fashion, Nexxon, Transilvania Broker), hogy nagylelkűségükkel elősegítik a tekések felkészülését és versenyeken való szereplését – fogalmazott érdeklődésünkre Várdó Olivér szakosztályvezető.

A KSE-napok keretében csapatversenyt szervez a szakosztály, csapatok jelentkezését szerdáig várják a 0755.291.312-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük