Felhívás!

Jegycsomag a play-offra

Jegycsomag a play-offra Sport

A Sepsi OSK vezetősége hivatalos közösségi oldalán tájékoztatta a szurkolókat, hogy a felsőházi rájátszásban a csapat hazai mérkőzéseire bevezeti a jegycsomagok árusítását. Mint ismeretes, a piros-fehérek szombaton Kolozsváron kezdik meg történelmi menetelésüket a play-offban.

Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik, hogy a play-off valamennyi, azaz öt hazai mérkőzésére egy csomagban vásárolhassák meg a belépőket. A csomagok ára a fedett tribünrészre 150 lej (egyenként vásárolva 40 lej, összesen 200 lej lenne), a további helyekre pedig 100 lej (egyenként 30, összesen 150). A klub közlése szerint a kedvezmény csak a pénztárnál való jegyvásárlásra érvényes. Ugyanakkor egyéb kedvezményekkel nem vonható össze, így a gyerekjegyek továbbra is a megszokott, 50 százalékos áron vásárolhatók meg. A jegycsomagokat csak csütörtökön és pénteken árusítják a klub székhelyén 10–13, illetve 15–17 óra között.

Az alapszakaszból 19 pontot továbbvivő Sepsi OSK szombaton 20.15-től a Kolozsvári CFR otthonában kísérli meg – immár zsinórban harmadszor – legyűrni a címtartó listavezetőt. Ezután két hazai mérkőzés következik az együttes számára, előbb az Universitatea Craiova, majd az FC Viitorul ellen. A felsőházi rájátszás állása: 1. Kolozsvári CFR 27 pont, 2. FCSB 25, 3. Krajova 23, 4. Astra Giurgiu 21, 5. FC Viitorul 19, 6. Sepsi OSK 19.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.