Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jegycsomag a play-offra

Jegycsomag a play-offra Sport

A Sepsi OSK vezetősége hivatalos közösségi oldalán tájékoztatta a szurkolókat, hogy a felsőházi rájátszásban a csapat hazai mérkőzéseire bevezeti a jegycsomagok árusítását. Mint ismeretes, a piros-fehérek szombaton Kolozsváron kezdik meg történelmi menetelésüket a play-offban.

Az érdeklődőknek lehetőségük nyílik, hogy a play-off valamennyi, azaz öt hazai mérkőzésére egy csomagban vásárolhassák meg a belépőket. A csomagok ára a fedett tribünrészre 150 lej (egyenként vásárolva 40 lej, összesen 200 lej lenne), a további helyekre pedig 100 lej (egyenként 30, összesen 150). A klub közlése szerint a kedvezmény csak a pénztárnál való jegyvásárlásra érvényes. Ugyanakkor egyéb kedvezményekkel nem vonható össze, így a gyerekjegyek továbbra is a megszokott, 50 százalékos áron vásárolhatók meg. A jegycsomagokat csak csütörtökön és pénteken árusítják a klub székhelyén 10–13, illetve 15–17 óra között.

Hirdetés
Hirdetés

Az alapszakaszból 19 pontot továbbvivő Sepsi OSK szombaton 20.15-től a Kolozsvári CFR otthonában kísérli meg – immár zsinórban harmadszor – legyűrni a címtartó listavezetőt. Ezután két hazai mérkőzés következik az együttes számára, előbb az Universitatea Craiova, majd az FC Viitorul ellen. A felsőházi rájátszás állása: 1. Kolozsvári CFR 27 pont, 2. FCSB 25, 3. Krajova 23, 4. Astra Giurgiu 21, 5. FC Viitorul 19, 6. Sepsi OSK 19.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük