Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Javítana Krajova ellen az OSK

Javítana Krajova ellen az OSK Sport

A CFR-től elszenvedett 3–1-es vereség után az okokat és miérteket kielemezve, már a mai találkozóra koncentrál a Sepsi OSK labdarúgócsapata, amin közönségszórakoztató, jó játékkal szeretnék feledtetni a kolozsvári eredménytelenséget. Ebben a szezonban már legyőzte Krajovát az OSK, ezt szeretnék a ma 20.30-tól kezdődő összecsapáson megismételni.

Hirdetés
Hirdetés

„Az utolsó mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Kikaptunk, annak ellenére, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet az éllovas ellen. Hasonlóan kemény meccsre számítok Krajova ellen is, nagyon szeretnénk győztesen elhagyni a pályát, annál is inkáb, mivel teltházra számítunk, és szeretnénk jó eredménnyel megörvendeztetni a szurkolókat, majd kiderül, hogy ez mennyire fog sikerülni. Célunk, hogy minél több pontot gyűjtsünk, még akkor is, ha hatalmas eredmény, hogy idáig eljutottunk, de ennyivel nem szabad beérnünk, többet akarunk. Egy pillanatra sem szabad lazítani vagy hátra dőlni, dolgozunk tovább, hiszen itt a következő mérkőzés, amelyen szeretnénk bizonyítani rátermettségünket” – nyilatkozta csütörtöki sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe.

A vezetőedző külön gratulált azon játékosainak, akik behívót kaptak hazájuk válogatottjába, így a costa ricai Dylan Floresnek, a mali-i Ibrahima Tandiának, a fülöp-szigeteki Daisuke Satónak, valamint a román ifjúsági válogatott két alapemberének, Florin Ştefannak és Rus Adriánnak.

„Nagyon sokat jelent a csapatnak, hogy jelenleg öt játékosunk is hazája válogatottját erősíti, de folyamatosan átbeszéljük velük, hogy minél jobban teljesítnek klubcsapatuknál, annál több lehetőség nyílik meg előttük. Biztos vagyok benne, hogy ez a szám nőni fog, mert többüknek helye van a nemzeti együttesben” – fűzte hozzá a szakember.

Egy biztos, nehéz megjósolni a ma esti találkozó végkimenetelét, igazi háromesélyes meccsnek nézünk elébe, mindkét csapat győztes szándékkal lép pályára. Ez lesz a felsőházi rájátszás első hazai mérkőzése, ilyet még nem látott a háromszéki közönség, azt viszont már megtapasztalták, milyen, amikor a piros-fehérek legyőzik az ol­tyánokat. Tudniillik az idei kiírás 2. körében, még tavaly júliusban Tandia góljával történelmi sikert arattak Sepsiszentgyörgyön (1–0). De a visszavágón elért 1–1-gyel sem kell szégyenkeznie az OSK-nak, igaz, ez a meccs igencsak drámaira sikerült, az emberhátrányban játszó Krajova a végjátékban egyenlített ki, illetve a 90+5. percben szerzett szentgyörgyi gólt nem adta meg a játékvezető.

Labdarúgó I. liga, play-off, 2. forduló: ma Sepsi OSK – Krajova; szombaton: Viitorul – Kolozsvári CFR; vasárnap Astra – FCSB. A mérkőzések 20.30-kor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük