Felhívás!

Játékosmozgás a Sepsi OSK-nál

Játékosmozgás a Sepsi OSK-nál Sport

Szüntelenül csepegteti az információmorzsákat a Sepsi OSK vezetősége, a ma törökországi edzőtáborba vonuló klubnál folyamatos a játékosok mozgása, a távozókat igyekeznek pótolni a piros-fehérek.

A legutóbbi információk szerint idéntől piros-fehér mezben játszik Celea Daniel Marinel. A 24 éves belső védő legutóbb a CS Mioveni játékosa volt, de pályafutása során megfordult a Pandurii Târgu Jiu és az Aradi UTA csapatánál is. A játékos három és fél évre kötelezte el magát a szentgyörgyiekkel. Ő a negyedik érkező a téli szünetben, Kovács Lóránt középpályás, Ioan Andrei Dumiter csatár és Fülöp Loránd támadó középpályás után.

A távozók közé sorolható Diakhité Oumar, a tavaly nyáron érkezett 26 éves belső védővel közös megegyezéssel bontottak szerződést, csakúgy mint korábban Hilal Ben Moussával és Dylan Armando Flores-szel.

A sor még folytatódik, Diószegi László szerint hat-hét játékostól is megválnak a téli szünetben. A Sepsi OSK első embere közösségi oldalon közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy kizárólag olyan labdarúgók maradnak a klub berkeiben, akik a csapat érdekeit helyezik előtérbe. „Egy játékos lehet bármilyen jó képességű, ha nem csapatember, és nincs szíve a klubért, a színekért. Ezenkívül az edzéseken való hozzáállása is fontos, mert ez határozza meg a mérkőzésen a játékát. Ezek hiányoznak egyes játékosokból, és ezért döntöttünk úgy, hogy már ezen a télen megválunk hat-hét futballistától.

Remélem, a napokban sikerül megegyezni velük, és akkor egy olyan játékoskeret marad, amelyben a labdarúgókat a pénzen kívül még egyéb is érdekel” – írta a szurkolókhoz intézett bejegyzésében Diószegi László. A klubvezető rámutatott, hogy a távozó játékosokat egytől egyig a csapat korábbi edzője is elküldte volna, tehát ha két edző egyformán gondolkodik, az mindenképpen jelent valamit. „Higgyétek el, hogy egy csapat nem akkor eredményes, ha sztárokkal rendelkezik, hanem olyan játékosokkal, akiknek egy a céljuk, és egy családba tartoznak. Persze focizniuk is tudni kell, de sokszor az odaadás többet jelent a tudásnál, lásd a tavalyi őszi, meg a tavaszi szereplésünket. Végül azt kívánom, hogy még sokáig keljen mérgelődjek a hozzászólásokon, mert ez azt jelenti, hogy van csapatunk és létezünk. Egy utolsó mondattal szeretném befejezni, amely így szól: Azért születtünk a világra, hogy valahol otthon legyünk benne, és ezt most úgy toldom meg, hogy legyen egy jó focicsapatunk is benne” – zárta beírását Diószegi László.

A Sepsi OSK január 10–24. között a törökországi Belekben edzőtáborozik, ahol a napi edzések mellett négy felkészülési mérkőzést is játszik: január 16-án az azerbajdzsáni Zira FK, 18-án a lengyel Korona Kielce, 21-én a bolgár PFK Beroe és 23-án az orosz FK Arsenal Tula lesz az ellenfele.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások