Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben nyert a KSE Futsal

Idegenben nyert a KSE Futsal Sport

Második bajnokiját is megnyerte a KSE Futsal csapata, amely a teremlabdarúgó 2. Liga székely csoportjának 2. fordulójában, gólgazdag mérkőzésen, 7–6-ra diadalmaskodott a Korondi Junior vendégeként. A céhes városbeliek legközelebb is idegenben lépnek pályára, vasárnap a Gyergyóremetei Kereszthegy otthonából igyekeznek elhozni a három pontot.

Hirdetés
Hirdetés

Az U19-es futsalválogatottba behívott két játékosát – Mojzi Botondot és Barbócz Norbertet – nélkülöző kézdivásárhelyi futsalcsapat villámrajtot vett Korondon, hiszen alig ötpercnyi játék után, Gajdó Tamás és Sánta Loránd találataival már 2–0-ra vezetett. A hazai csapatnak a 7. percben sikerült szépítenie (1–2), ám Albu Norbert és Gajdó második gólja ismét megzörögtette a hálójukat (1–4). A KSE Futsal negyedik találatára gyorsan érkezett a korondi válasz (2–4), ám az első félidőt egy újabb háromszéki gól zárta. A 19. perc elején Bandi Álmos állította vissza a háromgólos különbséget a két alakulat között (2–5).

A szünetről egy határozottabb Korondi Junior csapat tért vissza a pályára, amely a 23. percben lefaragott a hátrányából (3–5). A KSE reakciója sem váratott magára, Vitán Domokos is beköszönt (3–6), majd kevéssel később egy újabb hazai találatot jegyezhettünk fel (4–6). A 34. percben Bandi megszerezte saját maga második és a kézdivásárhelyi csapat hetedik gólját (4–7), és úgy tűnt, a lényegi dolgok eldőltek a mérkőzésen. A hargitaiak azonban másképp gondolták, s az utolsó négy percen belül kétszer is sikerült bevenniük a vendégek kapuját (6–7), ám – a KSE Futsal szerencséjére –erejükből már nem futotta az egyenlítésre. Együttesünk a Gyergyószentmiklósi Inter után a Korondi Junior ellen is tudott nyerni, így százszázalékos teljesítménnyel vezeti csoportját. A forduló gyergyói rangadója döntetlennel ért véget, miután a házigazda Inter 4–4-et játszott a Gyergyóremetei Keresztheggyel.

Teremlabdarúgó 2. liga, 2. forduló: Korondi Junior–KSE Futsal 6–7 (2–5). Gólszerzők: Máthé (7.), Balázs (18.), Boda (23., 28.), Fábián (37.), Vékony (39.), illetve Gajdó (4., 17.), Sánta (6.), Albu (13.) Bandi (19., 34.), Vitán (25.).

A 3. forduló programja:

A csoport állása: október 10-én, vasárnap 13 órától: Gyergyóremetei Kereszthegy – KSE Futsal, Korondy Junior – Gyergyószentmiklósi Inter.

  1. KSE 2 2      0      0      15–9        6
  2. Kereszthegy 2      1      1      0      9–6  4
  3. Gyergyó 2      0      1      1      7–12        1
  4. Korond 2      0      0      2      8–12        0
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük