Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben kezd az FK

Idegenben kezd az FK Sport

Hétvégén elkezdődik a labdarúgó II. liga alapszakasza, az FK Csíkszereda a nyitófordulóban, szombaton 11 órától Lénárdfalván lép pályára. A hazai sportcsatornák közül egyik sem tűzte műsorra a mérkőzést, ám az így is képernyőre kerül.

Hirdetés
Hirdetés

„Minden szükséges engedélyt és jóváhagyást sikerült beszerezni, ahhoz, hogy a szombati Lénárdfalvi SK – FK Csíkszereda mérkőzést élőben tudjuk közvetíteni. Sikerült egyezségre jutni az Erdélyi Magyar Televízióval, akik partnerek voltak és helyet biztosítottak a műsorrácsban a bajnoki meccsünknek” – számolt be a hírről honlapján a székelyföldi labdarúgóklub. A négykamerás közvetítés költségeit az FK Csíkszereda állja, a mérkőzés ugyanakkor a piros-feketék Youtube-csatornáján is elérhető lesz, magyar nyelvű kommentárral.

A második játéknapon, szeptember 5-én a szintén újonc U Craiova 1948 csapatát fogadja a sepsiszentgyörgyi Suciu Valentin irányította FK, ezt a meccset viszont már élőben közvetítik a román sportcsatornák.

A hét folyamán az FK két játékosának is pozitív lett a koronavírus-tesztje, emiatt halasztották el a Sepsi OSK elleni, keddi felkészülési mérkőzést. A pénteki tesztek viszont negatívaknak bizonyultak, így Suciu 20 fős kerettel utazhat Lénárdfalvára.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük