Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bringáztak az éjszakában

Bringáztak az éjszakában Sport

Szerdán a Zöld Nap Egyesület, partnerségben a helyi sportirodával Bringázz az éjszakában címmel harmadik alkalommal szervezett bringatúrát Kézdivásárhelyen és a Nemere Útján. Az esti órákban történő biciklizés során a több mint ötven résztvevő kerékpáros azzal a céllal gyűlt össze, hogy demonstrálja a láthatóság és az észlelhetőség fontosságát.

Hirdetés
Hirdetés

A kerékpáros akción csak olyan személyek vehettek részt, akiknek biciklije a KRESZ-szabályoknak megfelelően volt kivilágítva, és öltözetük is megfelelt a sötétben való kerekezéshez. A szervezők felhívták a figyelmet, hogy sötétben, kellő világítás nélkül két keréken közlekedve önmagunk és mások életét is veszélyeztetjük. A regisztrációt követően a Senso KFT tulajdonosa, Gyenge Attila az éjszakai láthatósági felszerelésekről tartott egy rövid bemutatót, ezen termékek egy részét a résztvevők a helyszínen ki is próbálhattak.

A 10 kilométeres tekerés után a bringások visszatérve a Kicsid Gábor Sportcsarnok előtti térre sorsoláson vettek részt, a szerencsések kisebb meglepetésekkel tértek haza. Az esti bringázás legfiatalabb résztvevője a 3 éves Orbán Zsófia volt. Az eseményen szép számban képviseltette magát a KSE kerékpárszakosztálya és a Kendu Egyesület is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük