Felhívás!

Horvát vagy svéd ellenfele lehet a Sepsi OSK-nak

Horvát vagy svéd ellenfele lehet a Sepsi OSK-nak Sport

Hétfő délután kisorsolták az UEFA Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőkörének párosításait az Európai Labdarúgó-szövetség nyoni székhelyén. Amennyiben a Sepsi OSK megnyerni az NK Olimpija Ljubljana elleni párharcot, a horvát HNK Rijeka és a svéd Djurgården közötti mérkőzés győztesével fog találkozni a harmadik körben.

Az Universitatea Craiova az ukrán Zorya Lugansk együttesével kerül össze a harmadik körben, de ehhez előbb tovább kell jutnia az albán Vllaznia ellen. A FCSB az izlandi Vikingur és a felvidéki Dunaszerdahely közötti párharc nyertesével csaphat össze, amennyiben a második körben legyőzi a grúz Saburtalo csapatát. A Kolozsvári CFR a fehérorosz Șahtior Soligorsk csapatával fog találkozni, ha győzedelmeskedik az andorrai Inter Club d’Escaldes ellen.

Románia négy képviselője július 21-én, illetve július 28-án játsza második körös mérkőzéseit a Konferencia Ligában. 

Csütörtökön 19 órától az FCSB Georgiában játszik a Saburtalo ellen, a Kolozsvári CFR 20 órától az Inter Escaldes együttesét fogadja, a Sepsi OSK a szlovén Olimpija Ljubljana csapatát látja vendégül 21:30-tól, míg a Vllaznia és az Universitatea Craiova közötti mérkőzés 22 órától kezdődik majd.

A továbbjutók augusztus 4-én és 11-én játszák a Konferencia Liga harmadik körének mérkőzéseit.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.