Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hírek a palánk alól

Hírek a palánk alól Sport

Háromszék képviseletében négy ifjúsági kosárlabdacsapat mérkőzött a hétvégi korosztályos buboréktornákon, melyekből egynek a Sepsi Aréna adott otthont. A megyeszékhelyi sportlétesítményben az U18-as lánybajnokság B-csoportjának küzdelmeit rendezték meg, a pályára lépők közt ott volt a házigazda Sepsi ISK és a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK csapata is.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK és a Nagy Mózes SK közti háromszéki rangadót a kézdiek nyerték 53–45-re. Ezt követően a sepsiszentgyörgyiek 70–36-ra verték a Csíkszeredai VSK-t, és végül 48–37-re kikaptak a Brassói CSU-tól. A kézdivásárhelyi kosárlabdázók az ISK feletti győzelem mellett szoros vereséget (48–44) könyveltek el a Cenk alattiaktól, illetve 64–30-ra nyertek Csíkszeredával szemben.

A fiúk U18-as kiírásában is érdekelt volt a Sepsi ISK, amely 84–47-re kikapott a Nagyszebeni BC CSU-tól, illetve 77–60-ra a Medgyesi ISK-tól, majd 65–44-re legyőzte a Brassói CSU-t. Sajnos, a Sepsi ISK U14-es lányainak nem termett babér a bukaresti kiszálláson, mindhárom hétvégi meccsüket elvesztették. Eredményeik: 20–75 a Galaci Phoenix, 15–76 a Bukaresti ABC és 25–100 a Bukaresti Olimpia csapatával.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük