Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén is lehet sízni

Hétvégén is lehet sízni Sport

Egészen jó körülmények között lehet sízni Sugásfürdőn – nyilatkozta Bodor Lóránd. A sípályákat működtető SepsiRekreatív vezetője szerint ugyan „visszaesett egy kicsit a kedv”, de aki most megy, jó körülményeket talál, és sorban sem kell állnia.

Hirdetés
Hirdetés

 Nem hiába ment vissza február elején a medve a barlangjába, amikor meglátta az árnyékát: tudta, hogy még sok van hátra a télből – állapította meg Bodor. Az igazgató hozzátette: a kellemes idő ellenére egyre kevesebben mennek sízni.

– Az emberek – a medvétől eltérően – már erősen várják a tavaszt. Eltették a léceket, és – bár még néha fú és havaz – elővették a kerékpárokat, rollereket, azt akarják, legyen már végre tavasz. Aki mégsem így gondolkodik, azt várjuk szeretettel a Sugásfürdőre, ahol igen jó körülmények között lehet sízni – mondta el megkeresésünkre Bodor Lóránd.

Az igazgató szerint „megugrott” az átlagéletkor a pályán, a rendszeresen kijárók többsége idősebb, „eltökélt síző”, aki az utolsó lehetőséget is kihasználja a csúszásra. A nagy nem, de a kispálya legalább a hét végéig „teljes üzemmódban”, reggel kilenctől este nyolcig tart nyitva. A SepsiRekreatív honlapján (http://www.rekreativ.club/net/schi.php#webcam) élőben lehet követni a sípályák állapotát és kihasználtságát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük