Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hibátlan a KSE Futsal

Hibátlan a KSE Futsal Sport

Sorozatban negyedik bajnokiját is magabiztosan nyerte a KSE Futsal együttese, amely a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság 4. fordulójában 7–1-re verte a vendég Gyergyóremetei Kereszthegy alakulatát.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban lejátszott találkozót a hazai csapat kezdte jobban, és az 5. percben Gáll Attila révén meg is szerezte a vezetést, majd a 9. percben Albu Norbert megduplázta a céhes városiak előnyét. A vendégek a 11. percben Dobri Norbert találatával szépítettek, ám az első félidő hátralévő részében már csak kimaradt ziccereket jegyezhettünk fel, újabb találatot nem (2–1). Térfélcsere után új lendületet vett a háromszéki együttes, a kék-fehér mezesek ontották a gólokat: előbb Gajdó Tamás (3–1), majd ismét Albu volt eredményes (4–1). A sportszerű találkozó hajrájában Gáll megszerezte második találatát (5–1), majd Gazda József és Bandi Álmos is beköszönt (7–1).

Teremlabdarúgó 2. Liga, 4. forduló: KSE Futsal–Gyergyóremetei Kereszthegy 7–1 (2–1). KSE Futsal: Borbáth–Albu, Gáll, Gajdó, Szőcs (cserék: Rancz, Barbócz, Gazda, Bandi). Kereszthegy: Nagy–Doltea, Sándor, Dobri, Ferencz (cserék: Puskás, László, Portik). Gólszerzők: Gáll (5., 38.), Albu (9., 31.), Gajdó (23.), Gazda (40.), Bandi (40.), illetve Dobri (11.).

A csoport másik meccsén a Gyergyószentmiklósi Inter 6–3-ra nyert a Korondi Juniorral szemben. A KSE Futsal a pontvadászat következő körében Gyergyószentmiklóson szerepel október 30-án.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük