Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hiányzott a szerencse

Hiányzott a szerencse Sport

A KSE Futsal együttese elvesztette második mérkőzését is a székelyudvarhelyi tornán, miután hétfőn 3–2-re kikapott az éllovas Dévai Autobergamótól. Két elhalasztott meccs mellett négy vereség a kézdivásárhelyiek mérlege az első két élvonalbeli teremtorna után.

Hamar hátrányba került a KSE Futsal, amely Farkas–Gáll, Albu, Kanyó és Pakucs (cserék: Bunduc, Vasiloiu, Barbócz, Mojzi, Becze, Babei) összeállításban kezdte a székelyudvarhelyi teremtornán lejátszott második találkozóját (0–1). A kézdiek többet kezdeményeztek a folytatásban, de Kanyó Szilárd és Robert Vasiloiu kihagyták a lehetőségeket. A játék mentével ellentétben a 12. percben Szőcs duplázott (0–2), majd a pár perc múlva Hadnagy István megtriplázta a dévaiak előnyét (0–3). A túloldalon Mojzi Botond kapufája után Kanyó és Gáll Attila hagyott ki egy-egy óriási ziccert.

Hirdetés
Hirdetés

A fordulás után is KSE Futsal irányította a párharcot, ám újabb gól csak a 31. percben esett, Kanyó volt eredményes (1–3). Az utolsó három percen belül vészkapussal támadtak a kézdivásárhelyiek, a 39. percben Pakucs Norbert góljával tovább csökkentették hátrányukat (2–3). Gazda József tanítványai azonban hiába rohamozták a dévai kaput, nem tudták megszerezni az egyenlítő találatot, meg nem érdemelt vereséget szenvedtek. Eredmény: KSE Futsal–Déva 2–3 (0–3). Gólszerzők: Kanyó (31.), Pakucs (39.), illetve Szőcs (2., 12.), Hadnagy (14.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük