Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget a KSE

Hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget a KSE Sport

Szombaton a labdarúgó a III. Liga 5. csoportja 9. fordulójában rendezett mérkőzésen a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán maradt alul a Barcarozsnyói Olimpic Cetate csapatával szemben.

Hirdetés
Hirdetés

A kezdeti puhatolózást követően a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést és előbb az 5. percben szögletből fejelt mellé a barcarozynyói támadó, majd 2 perccel később Roșu egy baloldali beadásból 8 méterről a házigazdák védőjátékosába bombázta a labdát. A KSE első helyzetére a 11. percig kellett várni, ám a szögletrúgást követő lövés nagyon fölé ment.

A barcarozsnyóiak előtt újabb helyzet adódott a 13. percben, ám Roșu lövése 10 méterről a kapu fölé ment. Aztán a 18. percben egy távoli szabadrúgást követően a vendégek megszerezték a vezetést: Druga megtolta maga előtt a labdát és mintegy 40 méterről kapura küldött lövése a meglepődött Fábián erőfeszítései ellenére a hálóban kötött ki (0–1).

Középkezdés után Sánta kapott labdát az ellenfél 16-osán belül, a kék-fehérek támadóját a kapus elgáncsolta, ám a házigazdák követelései ellenére a játékvezető hölgy intett, hogy folytatódhat a játék. A helyzet egyetlen hozadéka a Călin Moldovan vezetőedzőnek tiltakozásért kiosztott sárga lap volt. A 24. percben a vendégek egyk legjobbja, Roșu lőtt kapura, ám Fábián lábbal hárított.

A 28. percben ismét zörgött a házigazdák hálója: Alupoaie lövését Fábián liütötte, ám a labda a szerencsétlenül érkezett Sütő lábára pattanva a kapuban kötött ki (0–2). A házigazdák próbálták menteni a menthetőt és a 37. percben Agafiței lőtt fölé, majd a 40. percben egy ellentámadás során az előbbi beadásából Albu alig néhány méterről az üres kapu fölé rúgta a labdát. A 45+1. percben, a szünetet jelző sípszó előtt pedig Sánta lőtte közelről mellé a szögletrúgásból érkezett labdát, így a csapatok kétgólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre.

A második játékrész kezdtén középpályán adogattak a csapatok, az első lövést Agafiței jegyezte az 53. percben, ám Chiriac gond nélkül hárított. Két perccel később pedig eldőlt a három pont sorsa: egy szögletrúgást követően a védők által egyedül felejtett Roșu közelről fejelte a kapuba a labdát (0–3).

A KSE játékosai a szépítő gól után rohantak, ám sikertelenül: a 60. percben Sánta fejese mellé ment, majd a 75. percben Agafiței 25 méterről nagyon fölé lőtt. A barcarozsnyóiak az utolsó tíz percben ismét veszélyeztették a házigazdák kapuját: a 81. percben az ellenfél támadó közeli lövése szállt kapu fölé, majd a 90. percben a rossz ütemben kifutott Fábián fölött átpattant labdát mentette Zöld a gólvonalról. Az utolsó hezet a házigazdáké volt, ám a 90+2. percben Fülöp lövését a kapus szögletre tolta. Maradt a 0–3, a kék-fehérek 28-án a Székelyudvarhelyi FC csapatát látják vendégül a Sinkovits Stadionban.

III. Liga, 5. csoport, 9. forduló

KSE – Barcarozsnyói Olimpic Cetate 0–3 (0–2)

Góllövők: Druga (18.), Sütő (28. öngól), Roșu (55.).

KSE: Fábián – Demeter, Sütő, Circa, Gajdó, Agafiței, Albu, Dobos, Ketesdi, Bandi, Sánta. Cserék: Bunduc, Turcu, Știubea, Kapusi, Bîntă, Zöld, Gergely, Fülöp. Vezetőedző: Călin Moldovan.

Barcarozsnyói Olimpic Cetate: Chiriac – Alexandru, Traian, Burlacu, Voicu, Toderașcu, Druga, Alupoaie, Rusu, Lupan. Cserék: Iszak, Nicoloiu, Ghetu, Dragomir, Ciopo, Ghiță, Virlan, Moroie. Vezetőedző: Petre Lucian.

Korábbi fotó.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások