Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hátvéddel erősítettek

Hátvéddel erősítettek Sport

A jövő hétvégi bajnoki rajtra készülő Sepsi OSK labdarúgócsapata újabb erősítést jelentett be, a kerethez csatlakozik a görög Panagiotis Deligiannidis is. Hat nap pihenő után a sepsiszentgyörgyi együttes újra edzésbe állt.

Hirdetés
Hirdetés

Panagiotis Deligiannidis az elmúlt szezonban az OFI Kréta csapatát erősítette, korábban szerepelt a görög PAOK, illetve a szlovák Michalovce színeiben is. A 23 éves jobbhátvéd egy évre szóló szerződést írt alá a szentgyörgyiekkel, hosszabbítási opcióval. Az ifjú labdarúgó tagja volt az U17-es, az U18-as, az U19-es és az U21-es görög válogatottnak.

A sepsiszentgyörgyi csapat rövid pihenő után máris elkezdte a felkészülést az új szezonra, amely már a jövő hétvégén elkezdődik. A szakmai stáb összetétele nem változott, Leo Grozavu vezetőedző munkáját segédedzőként Ilyés Róbert és Kulcsár László, kapusedzőként Cornel Cernea, erőnléti edzőként pedig Ovidiu Chiribici segíti. Az előző szezont kilencedik helyen záró együttesnél magasabb célokat tűztek ki az új idényre, szeretnének az első hat között végezni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük