Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hangolódás a döntőre

Hangolódás a döntőre Sport

Március utolsó hétvégéjén Sepsiszentgyörgy lesz a házigazdája a női kosárlabda Román-kupa négyes döntőjének. A szurkolók hétfőtől vásárolhatják meg belépőiket a kétnapos kosárfiesztára.

Ismét Sepsiszentgyörgy, pontosabban a Sepsi Aréna adhat otthont a női kosárlabdázók Román-kupa döntőjének. A korábbi nyolcas torna után idén a szakszövetség visszavezette a megszokott Final Four rendszert, azaz négy csapat küzd a trófeáért: a címvédő Sepsi–SIC, az ezüstérmes Szatmárnémeti VSK, a Brassói Olimpia és a Konstancai Phoenix.

A szurkolók hétfőtől 16 és 18 óra között vásárolhatnak jegyeket a Sepsi Arénában. A szombati elődöntőkre 30, a vasárnapi döntőre 20 lejbe kerül a belépő, a kétnapos bérlet 40 lej – tájékoztat a rendező Sepsi–SIC.

Hirdetés
Hirdetés

Azok a kosárlabdakedvelők és szurkolók, akik az aktuális idényre érvényes bérlettel rendelkeznek, elővételben 30 lejért megvásárolhatják a jegyet a teljes hétvégére. Ez esetben vásárláskor fel kell mutatniuk a bérletüket. 18 év alatti személyeknek a belépés ingyenes.

A Final Four programja: március 30., szombat: Konstancai Phoenix–Szatmárnémeti VSK (16.30 óra), Brassói Olimpia–Sepsi-SIC (19 óra); március 31., vasárnap: döntő (19 óra).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás