Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hangolnak a kézdiek

Hangolnak a kézdiek Sport

Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a KSE III. ligás futballcsapata, amely szombaton délben a IV. ligás Brassói Coronától szenvedett 4–0-s vereséget. Február 15-én visszavághatnak a Cenk-alattiaknak, akkor újra összecsapnak.

Hirdetés
Hirdetés

A harmadosztályos pontvadászat márciusi rajtjára készülő kézdivásárhelyiek a hónap közepén kezdték a felkészülést Gazda József vezetőedző irányítása alatt. A játékoskeretben számottevő változás nem történt, bár a csapat komoly érvágást szenvedett azáltal, hogy a védelem oszlopának számító Tankó Zsolt úgy döntött, felhagy a labdarúgással. A kék-fehérek február 14-től vonulnak edzőtáborba, addig viszont több próbajátékon levő fiatal futballistát próbálnak beépíteni a csapatba, így például Köllő Csongort vagy Demeter Istvánt.

A KSE kerete a szombati meccsen: Farkas – Pakucs, Păun, Cîrstian, Gajdó – Gazda, Kanyó, Bandi – Popa, Faragó, Köllő (cserék: Barbócz, Mojzi, Orosz).

„A szombati jó tesztmérkőzés volt számunkra, sajnos nem alakult kedvezően az eredmény, de megmutatkoztak a hibák, és ezeket a próbáljuk kijavítani, hogy a következő edzőmeccsen már ne jelentkezzenek” – fejtette ki érdeklődésünkre Gazda József. A csapat legközelebb február 8-án játszik edzőmérkőzést, a Sepsi OSK II. ellen. A III. ligás pontvadászat március 7-én rajtol, akkor a KSE a Galaci Universitateát látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük