Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gyülekezőt fújnak a Sepsi-SIC-nél

Gyülekezőt fújnak a Sepsi-SIC-nél Sport

Gyülekezőt fújnak a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapatnál, a játékosok a napokban orvosi vizsgálaton vesznek részt. A Zoran Mikes irányította ötszörös bajnok és hatszoros kupagyőztes együttes augusztus 25-én, holnap kezdi a felkészülést a 2021–2022. évi idényre.

Hirdetés
Hirdetés

A programban több edzőmérkőzés is szerepel, a tervek szerint szeptember 4-én a TFSE-MTK, majd szeptember 8-án a Ludovika Csata lesz az ellenfelük Budapesten, további egy találkozó egyeztetés alatt áll. Ezt követően Sepsiszentgyörgyre látogat a bolgár Montana, amellyel csapatbemutatóval egybekötött felkészülési meccseket játszanak a zöld-fehérek szeptember 14-én és 15-én a Sepsi Arénában.

Amint arról beszámoltunk, szeptemberben a Sepsi-SIC rendezi az Euroliga egyik selejtezőcsoportját a Sepsi Arénában. Szeptember 21-én a Kayseri Basketbol és az Atomerőmű KSC Szekszárd mérkőzik meg egymással, míg a Sepsi-SIC 22-én a magyar, 23-án pedig a török együttes ellen lép pályára. A selejtező győztese az Euroliga főtáblájára jut, ahol az A-csoportban szerepelhet az orosz címvédő UMMC Jekatyerinburg, a spanyol CB Avenida, a cseh ZVVZ USK Praha, a francia BLMA, a lett TTT Riga, az olasz Reyer Venezia és az orosz MBA Moszkva mellett. A selejtezőcsoport második és harmadik helyezettje az Európa-kupa B- és D-csoportjában folytathatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük