Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemre hajtanak

Győzelemre hajtanak Sport

A Kolozsvári CFR-től elszenvedett vereség után a Sepsi OSK szeretné begyűjteni a győzelemért járó három pontot ma 18 órától az azonos pontszámmal rendelkező Academica Clinceni ellen, ehhez azonban ismét jó teljesítményt kell nyújtaniuk a játékosoknak az I. liga 20. fordulójában.

Leo Grozavu vezetőedző számára csak a győzelem elfogadható a ma esti összecsapáson, ígéretéhez híven, mindent megtesznek ennek érdekében.

Hirdetés
Hirdetés

– Mindig a soron következő játék a legfontosabb, de ez most felértékelődik, mivel egy olyan csapat ellen játsszunk, amelyikkel a rájátszásban is találkozni fogunk, ezért azt akarom, hogy miénk legyen a három pont, biztos vagyok benne, hogy a fiúk is erre összpontosítanak – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján. – Ha a Viitorul, Krajova vagy CFR ellen nem is vártak sokat el tőlünk, biztos vagyok benne, hogy a Clinceni ellen csak a győzelem jöhet számításba. Tudom, hogy nem lesz könnyű, van rajtunk nyomás, de mindent meg kell tegyünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a játékteret – vélekedett a vezetőedző.

Van törlesztenivalója az OSK-nak, mivel az odavágón 1–1-es döntetlen született az újonc otthonában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük