Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első helyről a rájátszásba

Első helyről a rájátszásba Sport

A West Dévától elszenvedett vereség után a KSE Futsal együttese szombaton újra fejet hajtott, a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában 5–4 arányban maradt alul a Gyergyóremetei Kereszthegy otthonában. A vereség ellenére a céhes városbeliek a második csoport nyerteseként kvalifikálták magukat a pontvadászat playoff-körébe.

A 2019–2020-as II. ligás teremlabdarúgó-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a Farkas–Damian, Gajdó, Gáll, Pakucs (cserék: Bunduc, Babei, Cîrstian, Bandi, Faragó, Barbócz és Mojzi) kezdőötössel pályára lépő KSE Futsal a győzelem reményében utazott el Gyergyóremetére, ám a papírformával ellentétben meglepte őt vendéglátója, és a kézdivásárhelyi együttes vereséggel zárta szombati meccsét. Csapatunktól származó értesülések szerint jó színvonalú mérkőzést játszott egymással a két gárda, ám a roppant ambiciózus házigazdák keményen fociztak, és megérdemelten húzták be a győzelmet. A háromszéki alakulatnál mindenki játéklehetőséghez jutott, csapatunk góljait pedig Pakucs, Gáll (2) és Gajdó jegyezték.

Teremlabdarúgó II. liga, 10. forduló: Gyergyóremetei Kereszthegy–KSE Futsal 5–4 (2–3) Vezette: Mihai Alexandru Kiuţă (Brassó) és Ionel Boharu Predescu (Buftea). Az eredmény alakulása: 1–0, 1–1, 2–1, 2–3, 3–3, 3–4, 5–4. A forduló másik két találkozóját, a Gyergyószentmiklósi Inter–Korondi Junior, valamint a West Déva–Marosvásárhelyi VSK párharcot vasárnap rendezték meg, és lapzártánk után ért véget.

Hirdetés
Hirdetés

A küzdelemsorozat január végén, vagy február elején a rájátszással folytatódik: a playoff-körbe a két csoport három-három legjobb csapata jutott tovább, míg a többiek a playout-ban harcolnak. A bajnoki címért és a helyosztókon is oda-vissza alapon zajlik majd küzdelem.

A felsőházi bajnokság mezőnye: KSE Futsal, Gyergyóremetei Kereszthegy, West Déva (az utolsó mérkőzésének eredményétől függetlenül), Jászvásári Futsal Poli, Luceafărul Buzău, Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ. Az alsóházban érdekelt csapatok: Fortius 2014 Buzău, Korondi Junior, Gyergyószentmiklósi Inter, Marosvásárhelyi VSK.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük