Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemre hajt a KSE

Győzelemre hajt a KSE Sport

Az év utolsó hazai mérkőzésére készül a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata, amely ma 18 órától az Agronomia Bukarest csapatát fogadja a céhes városi sportcsarnokban, a Nemzeti Liga B-értékcsoportjának 13. fordulójában.

A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszát még az év végéig befejezik, így sűrű a program decemberre. A hétvégi fordulóban a szintén fővárosi Rapid ellen kapitulált a KSE, Ljubomir Kolarevic tanítványai 63–74 arányban maradtak alul a nem kevesebb, mint 27 büntetőt értékesítő bukarestiekkel szemben.

Hirdetés
Hirdetés

A pontvadászatban ismét hétközi játéknapot rendeznek, és a kék-fehér alakulat újra hazai pályán játszik, ezúttal az az Agronomia lesz az ellenfél, amelyet az odavágón 66–50-re győztek le Csurulyáék. Hazai környezetben kötelező a győzelem, annál is inkább, mivel a kézdiek visszacsúsztak a rangsor hatodik helyére, míg mai ellenlábasuk a hetedik. Ehhez szükségük van a biztatásra, aki teheti, szurkoljon a helyszínen a lányoknak!

A B-értékcsoport rangsora: 1. Konstancai Phoenix 20 pont (10 győzelem / 1 vereség), 2. Rapid Bukarest 18 (7/4), 3. Nagyvárad 17 (7/3), 4. Marosvásárhely 16 (6/4), 5. Alexandria 25 (2/10), 6. KSE 13 (3/7), 7. Agronomia 12 (2/8).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük