Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Búcsúképpen nyernének

Búcsúképpen nyernének Sport

Idénybeli utolsó Európa-kupabeli mérkőzésére készül a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata, amely a csoportkör 6., utolsó fordulójában, ma 19 órától a török Orman Genclik csapatát látja vendégül a Sepsi Arénában.

Mint ismeretes, a román bajnoki címvédő sepsiszentgyörgyi együttes egy héttel korábban nyert helyzetből maradt alul 71–61 arányban a Mersin BSB vendégeként, ezzel pedig gyakorlatilag búcsút mondhat a playoff-körnek. A D-csoportot az Orman Gencliket legutóbb 84–63-ra verő orosz Jenyiszej nyerte meg. A csoport állása: 1. WBC Jenyiszej 9 pont (4 győzelem/1 vereség), 2. Orman Genclik 8 (3/2), 3. Mersin BSB 7 (2/3), 4. Sepsi–SIC 6 (1/4).

Hirdetés
Hirdetés

Zoran Mikes együttese nem tudta megismételni a tavalyi bravúrt, amikor továbblépett csoportjából, de ma este szeretne felemelt fővel búcsúzni az Európa-kupa idei kiírásától.

A zöld-fehérek az előző évekhez hasonlóan idén is maci- és labdagyűjtési akciót szerveznek a rászoruló gyerekeknek, ezért arra kérik a szurkolókat, hogy a ma esti mérkőzés szünetében dobják a pályára az általuk vitt játékokat, ezáltal szebbé téve a Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központ lakóinak karácsonyát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük