Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Francesco Totti és Andrea Pirlo is pályára lép Adrian Mutu kolozsvári búcsúmérkőzésén

Francesco Totti és Andrea Pirlo is pályára lép Adrian Mutu kolozsvári búcsúmérkőzésén Sport

Nagynevű labdarúgók, köztük az olasz Francesco Totti és Andrea Pirlo is pályára lép majd Adrian Mutu búcsúmérkőzésén, amelyre 2020 júniusában kerül majd sor a Kolozsvár Arénában.

Hirdetés
Hirdetés

A kolozsvári sportfesztivál keretében megrendezendő gálamérkőzésen a visszavonult egykori román válogatott focista, Adrian Mutu – aki Gheorghe Hagival holtversenyben vezeti a román nemzeti tizenegy örök góllövőlistáját – irányította román együttes nemzetközi labdarúgósztárokat felsorakoztató gárdával csap majd össze. Mindkét együttesben Mutu barátai és egykori csapattársai lépnek majd pályára. Az úgynevezett World Stars együttesnek tagja lesz többek között két legendás olasz labdarúgó, Andrea Pirlo és Francesco Totti, a Romániát képviselő csapatban pedig Mirel Rădoit is láthatja majd a közönség – jelentették be a szervezők.

Adrian Mutu keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, ezzel a mérkőzéssel kíván köszönetet mondani a szurkolóknak a pályafutása során nyújtott támogatásért.

„Egy ilyen találkozó inspirálóan hathat a fiatalokra és a gyerekekre, ugyanakkor lehetőséget teremt a romániaiak számára, hogy nagy világsztárokkal, fontos játékosokkal találkozhassanak. Nem hiszem, hogy ezek a játékosok jártak volna korábban Romániában” – fogalmazott Mutu.

A kolozsvári sportfesztivált harmadik alkalommal szervezik meg jövő év június 11-e és 14-e között. Az eseményen Simona Halep teniszező is részt vesz.

(Agerpres)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük